Час працы кантакт-цэнтра:
пн. - чц.: з 9:00 да 18:00
пт.: з 9:00 да 16:45
сб. - нд.: выхадныя
Мабільнае прыкладанне БУТБ
Сацыяльныя сеткі
Шрыфт
Памер шрыфта
Інтэрвал
Колеравая схема

Сельгаспрадукцыя

Цэнавы калідор (13.10.2020)

Кантакты і зваротная сувязь
Напрамкі працы Прозвішча, імя, імя па бацьку Гар. тэлефон E-mail
Начальнік упраўлення таргоў ДЗЕРАШОЎ Віктар Уладзіміравіч +375 (17) 309 32 01 v.dereshov@butb.by
Намеснік начальніка ўпраўлення ШВЕДАЎ Аляксандр Валер'евіч +375 (17) 309 37 10 a.shvedov@butb.by
Вядучы спецыяліст ГІНТАЎ Валерый Валер'евіч +375 (17) 309 32 67 dairy@butb.by
Мяса буйной рагатай жывёлы і свініна, эндакрынна-ферментная сыравіна, скураная сыравіна, мука і крупы, малако каровіна сырое ЦІТОВА Святлана Пятроўна +375 (17) 309 32 64 agro@butb.by
Шрот алейных, насенне алейных культур, зёлкавыя, алеі, мінеральныя ўгнаенні, сродкі аховы раслін, кармавыя дабаўкі СЯНЬКО Дзіна Міхайлаўна +375 (17) 219 71 63 agro@butb.by
Рэгістрацыя дамоваў, дадатковых пагадненняў, пагадненняў аб скасаванні і пазабіржавых здзелках ВАРАБЕЙ Таццяна Мікалаеўна +375 (17) 309 37 12 t.vorobey@butb.by

  • Унутраны рынак
  • Знешні рынак
  • Таварная група
  • перыядычнасць таргоў
  • Зерне
  • кожную СР ў 09.30
    (заяўкі на куплю ў АЎТ да 15.00, на продаж – у АЎТ да 16.00)
    кожную ПТ ў 09.30
    (заяўкі на куплю ў ЧЦ да 15.00, на продаж – у ЧЦ да 16.00)
  • Рэестры заявак
  • Кармавыя дабаўкі, раслінныя алеі
  • кожны АЎТ у 10.30
    (заяўкі на куплю ў ПН да 16.00, на продаж – у ПН да 15.00),
    кожны ЧЦ у 10.30
    (заяўкі на куплю ў СР да 16.00, на продаж – у СР да 15.00)
  • Рэестры заявак
  • Малако каровіна сырое
  • кожны АЎТ у 14.30
    (заяўкі на куплю ў ПН да 16.00, на продаж – у ПН да 15.00)
  • Рэестры заявак
  • Малако сухое, масла сметанковае, сыры, сыроватка сухая
  • кожны ПН у 11.00
    (заяўкі на куплю ў ПТ да 16.00, на продаж – у ПТ да 15.00)
    кожную СР ў 14.30
    (заяўкі на куплю ў АЎТ да 16.00, на продаж – у АЎТ да 15.00)
  • Рэестры заявак
  • Мяса, харчовыя субпрадукты, эндакрынна-ферментная і спецыяльная сыравіна
  • кожную СР ў 11.00
    (заяўкі на куплю ў АЎТ да 16.00, на продаж – у АЎТ да 15.00)
    кожную ПТ ў 11.00
    (заяўкі на куплю ў ЧЦ да 16.00, на продаж – у ЧЦ да 15.00)
  • Рэестры заявак
  • Шроты, макуха
  • кожны АЎТ у 9.30
    (заяўкі на куплю ў ПН да 15.00, на продаж – у ПН да 16.00),
    кожную СР у 10.30
    (заяўкі на куплю ў АЎТ да 15.00, на продаж – у АЎТ да 16.00),
    кожны ЧЦ у 9.30
    (заяўкі на куплю ў СР да 15.00, на продаж – у СР да 16.00)
  • Рэестры заявак
  • Скураная сыравіна (экспарт)
  • кожны АЎТ у 11.00
    (заяўкі на куплю ў ПН да 16.00, на продаж – у ПН да 15.00)
  • Рэестры заявак
  • Малако сухое, масла сметанковае, сыры, сыроватка сухая, казеін тэхнічны (экспарт)
  • кожны ПН у 14.30
    (заяўкі на куплю ў ПН да 10.00, на продаж – у ПН да 09.00)
    кожную СР ў 09.30
    (заяўкі на куплю ў АЎТ да 16.00, на продаж – у АЎТ да 15.00),
    кожную ПТ ў 09.30
    (заяўкі на куплю ў ЧЦ да 16.00, на продаж – у ЧЦ да 15.00)
  • Рэестры заявак
  • Мука, крупы, збожжа (экспарт)
  • кожную СР ў 14.30
    (заяўкі на куплю ў АЎТ да 16.00, на продаж – у АЎТ да 15.00)
  • Рэестры заявак
  • Мяса буйной рагатай жывёлы і свініна (экспарт)
  • кожны ЧЦ у 14.30
    (заяўкі на куплю ў СР да 16.00, на продаж – у СР да 15.00)
  • Рэестры заявак
  • Прадукцыя перапрацоўкі алейных культур (экспарт)
  • кожны АЎТ у 14.30
    (заяўкі на куплю ў ПН да 16.00, на продаж – у ПН да 15.00)
    кожны ЧАЦ у 14.30
    (заяўкі на куплю ў СР да 16.00, на продаж – у СР да 15.00)
  • Рэестры заявак

Заяўкі падаюцца з дапамогай папярэдне ўсталяванага праграмнага забеспячэння AgriBidLoader пры наяўнасці электроннага лічбавага подпісу (ЭЛП).